Thursday, March 12, 2015

14.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ (ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ) ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ (ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ) ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ?
Το παρακατω Μπλογκ και αναρτηση και βιντεο δινουν μια απροσμενη απαντηση. Ειναι διοτι οι αρχαιοελληνικοι θεοι, δεν ηταν φαντασια, αλλα πραγματικες (ανθρωπινες) υπαρξεις απο ενα πολιτισμο του αστερισμου της κασσιοπης, που ομως δεν ειναι σε πλανητη ορατο της δικης μας συχνοτητας πραγματικοτητας, αλλα στον 3ο αιθερα (απο τον 3ο αιθερα και πανω συμφωνα με διδασκαλιες του θιβετ επισης οι υπαρξεις εκει εχουν την δυνατοτητα υλοποιησης-εμφανισης στην ορατη πραγματικοτητα μας και μετα εξαφανισης πισω στην αορατη δικη τους ,οπως και ο Ιησους Χριστος μετα την ανασταση, στους μαζεμενους μαθητες τους στην επιφοιτηση του αγιου πνευματος).
Τωρα αυτα ακουγονται σιγουρα, παραξενα, αλλα συμφωνα με αυτο το μπλογκ, οι Ελληνες ηρθαν σε επαφη διδαχτηκαν (ισως και σε τεκνοποιηση) με τον πλεον προηγμενο πολιτισμο που επισκεφτηκε την γη αναμεσα στο 27 χιλ Π.Χ. και 1000 Π.Χ. Υποτιθεται πως ολα αυτα συνεβησαν αναμεσα στο 8000 Π.Χ. και 3000 Π.Χ. .....που ακομα και τοτε υπηρχαν πληθυσμοι στην Ελλαδα.
Δεν επιμενω με σιγουρια στην αληθεια αυτης της πληροφοριας.
Το πως μπορει να εχει καποιος μια τετοια πληροφορια ειναι επισης ενδιαφερον και περιλαμβανεται στο παρακατω ποστ και βιντεο.
Παραθετω την αναρτηση και βιντεο. (απο το http://galacticlife.blogspot.gr/…/8-pargraph241-interior-of… )
(For the invisible higher frequency physical realities here

No comments: