Thursday, March 12, 2015

27. Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ 
Για την μεταμορφωση της πολιτικης, της μεταφυσικης,του χρηματος, της διατροφης, της ιατρικης, της φυσικης επιστημης, της παιδειας και της οικολογικης πλανητικοτητας η συνδετικη ουσια, δεν ειναι ενας ηγετης αλλα, η αλλαγη της πραγματικοτητας μας, μεσω της αλλαγης των πεποιθησεων μας, κυριως για την ανθρωπινη υπαρξη.

Για την μεταμορφωση της πολιτικης χρειαζομαστε να αλλαξουμε αυτα που πιστευουμε για την αυτουπευθυνοτητα μας και την μοιρα μας και την αντιληψη μας τοσο για την κλιμακα των κοινωνικων αιτιων οσο και την σχεση πολιτικης εξουσιας και οικονομικής εξουσίας..
Για την μεταφυσικη, αυτα που πιστευουμε για την δημιουργια της εμβιας ζωης του ανθρωπου και τον ρολο του μη θνητου ανθρωπινου πνευματος στην δημιουργία.
Για το χρημα, αυτα που πιστευουμε για την εκδοση του χρηματος και τον ρολο των κοινωνικο-οικονομικων ανισοτητων 
Για την διατροφη, αυτα που πιστευουμε για την βιολογια του ανθρωπου και την εμβια ζωη.
Για την ιατρικη, αυτα που πιστευουμε για την φυσικη πραγματικοτητα του σωματος του ανθρωπου και την σχεση του με την συνειδηση.
Για την φυσικη επιστημη αυτα που πιστευουμε για το κενο, και την απαρχη της υλης που παλι ειναι μερος της ανθρωπινης αντιληψης.
Για την παιδεια, αυτα που πιστευουμε κυριως για τον ρολο του μαθητευομενου στην μαθηση.
Για την οικολογια του πλανητη, αυτα που πιστευουμε για την κλιμακα του ενδιαφεροντος του εαυτου μας και τον ρολο της εμβιας ζωης.