Thursday, March 12, 2015

30. Η ΒΑΣΙΚΗ ΓΙΗΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΟΝ 20 ΚΑΙ 21 ΑΙΩΝΑ

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Ειμαστε μονοι και απομονωμενοι στον γαλαξια, η μηπως υπαρχουν τουλαχιστο εκατονταδες αλλοι πλανητικοι πολιτισμοι , καποιοι απο αυτους αρκετα πιο προχωρημενοι, που ισως εχουν ερθει ηδη στο ηλιακο μας συστημα που καποια κεντρα εξουσιας εδω ενοχως προσπαθουν να αποκρυψουν και απο τους οποιους ξενους πολιτισμους θα μπορουσαμε να παρουμε πολλα σημαντικα παραδειγματα? Ειναι ολοι καλοι, η μηπως χωρισμενοι σε τουλαχιστο δυο πολεμικα μετωπα, κακοβουλων και καλοβουλων οποτε πρεπει να εχουμε επιγνωση ποιων την επιθυμια για υποδουλωση να αποφυγουμε και ποιων την απελευθερωτικη φιλια να επιδιωξουμε? Η αποκρυψη αν υπαρχει θα εχει προφανη κινητρα. Οι κακοβουλοι ξενοι πολιτισμοι προτιμουν να μην ξερουμε πως υπαρχει δραση τους εδω στην γη, και οι γιηνοι σε εξουσια που συνεργαζονται μαζι τους, ενοχως και προδοτικα στην ανθρωποτητα, προσπαθουν να το κρυψουν. Αντιθετα οι καλοβουλοι πολιτισμοι με σεμνες προθεσεις για τους γιηνους, εχουν καθε λογο να μην κρυβουν την παρεμβαση τους στην γη, διοτι ειναι αξια τιμης και καλης φημης (εκτος αν βρισκονται σε ψυχρο κρυπτο-πολεμο με τους αντιστοιχους κακοβουλους ακ οπως ξερουμε στον πολεμο καθε οχθη κρυβει τις βασεις της απο την αλλη). 
Οταν η αντιληψη μας ειναι φυλακισμενη πως ολα οσα συμβαινουν στον πλανητη προερχονται μονο απο εμας, καθε θεωρια περαν της γνωστης κοσμοθεωρησης των ΜΜΕ, την λεμε συνωμοσιολογια (βεβαια επισημως ολες οι μασονιες, και ολοι ξερουμε πως υπαρχουν, εχουν σκοπο και δρουν παντα μεσα απο την συμωμοσια. Αλλα υποτιθεται πως η εξουσια τους ειναι περιορισμενη. Υποτιθεται.). Οταν ομως η αντιληψη μας αφυπνιστη, με το περαν του πλανητικου τοτε αντιλαμβανομαστε πως ειναι απλα, κατασκοπειες, και κρυπτο-χειραγωγησεις, που ως γνωστο συμβαινουν σε ολες τις μικρες χωρες απο τις ισχυρες χωρες, Και αναλογα μπορουμε να επαγουμε και σε μεγαλυτερες κλιμακες. Για παραδειγμα αν επισημως δεν μας πληροφουσαν πως υπαρχουν οργανισμοι κατασκοπιας, θα μπορουσε απλα ο μεσος πολιτης, με την δικη του αντιληψη, να καταλαβει την εκταση και δραση τους? Οχι. Και αν οποιος το αντιλαμβανοταν ,κανεις αλλος δεν θα το πιστευε. Καθε αφυπνισμενος ανθρωπος, αντιλαμβανεται πως παιζεται ενα ενοχο παιχνιδι με μαλλον προφανη κινητρα, απο τις κεντρικες εξουσιες αποκρυψης της παρουσιας και των οχηματων και παρεμβασεων ξενων πολιτισμων στην πλανητη. εδω και τουλαχιστο μισο αιωνα, που θα επρεπε να εχει προβληματισει τους πολλους. Αν δεν τους προβληματιζει, τοτε απλως ειναι στην φαση "Η γη ειναι επιπεδη, ο ηλιος γυρνα γυρω απο αυτην και κινειται μονο στους σεισμους, και υπαρχουν ακραδαντες αποδειξεις για αυτο απο την αμεση εμπειρια μας".
Η οπως ευστοχα παρατηρησε καποιος
1) Ειναι λιαν απιθανο πως υπαρχουν αλλα ελλογα ανθρωποειδη ανα στους γαλαξιες εκτος απο εμας στην Γη!.
2) Και ακομα πιο απιθανο πως θα υπηρχε μια διαμαχη αναμεσα σε υποθετικα θηλαστικα ανθρωποειδη που ειναι πιο πρηγμενα και ερπετοειδη ανθρωποιειδη, λιγοτερο προηγμενα, διαμαχη διασπαρτη ανα τις χιλιετηριδες και γαλαξιες.
3) Και ακομα πιο απιθανο, πως μια Δρακονεια Συμμαχια ερπετοειδων πολιτισμων θα ειχε καμμια σχεση με το φαινομενο των δεινοσαυρων στον πλανητη μας
4) Kαι φυσικα ακομα πιο απιθανο πως μια τετοια Δρακονεια συμμαχια θα προσπαθουσε ποτε να κανει κατοχη με κρυφο πραξικοπημα, αθεταο στους πολλους, μεσω καποιων υποτελων αλλων θηλαστικων ανθρωποειδων, οπως οι γκριζοι νανοι η Dows η Greys.  

http://galacticlife.blogspot.gr/2012/01/1-our-galactic-origin.html

 Πολιτισμοι θηλαστικων ανθρωποειδων ανα τους γαλαξιες που ειναι πανω απο 3-4 χιλιαδες χρονια πιο μπροστα απο εμας και βρισκονται στην ορατη συχνοτητα φυσικης πραγματικοτητας οπως και εμεις εχουν συνηθως τα εξης χαρακτηριτικα

1) Ζουν σε ενα απο τους 4 τυπους φυσικων βιοσφαιρων α) Υδρογονου (η πιο διαδεδομενη και βιολογικα απλουστερες) β) Αμμωνιας γ) Μεθανιου δ) Οξυγονου (οι πιο σπανιες και βιολογικα πολυπλοκες)

2) Δεν χρησιμοποιουν τα ζωα η την σαρκα τους για φαγητο (Φρουτοφαγοι κυριως αλλα φτιαχνουν και τεχνητες πλακες απο ουσιες θρεπτικες που τις τρωνε) 

3) Η ιατρικη τους δεν βασιζεται στα φαρμακα αλλα σε συχνοτητες ηχου (υπερηχου) και φωτος (χρωματα) με τις οποιες διαχειριζονται την ενεργεια στο σωμα.

4) Ζουν πολυ περισσοτερο απο εμας αν και ξεκινησαν να ζουν λιγο οπως εμεις. (Π.χ. μπορει να ζουν 2,000 χρονια)

5) Δεν χρησιμοποιουν τον ηχο της φωνης τους για επικοινωνια αλλα αναταλλαγη τηλεπαθητικα 3-διαστατων νοητικων πνευματικων εικονων που ειναι οι λεξεις τους (ενα πνευματικο ιντερνετ)

6) Εχουν ελαχιστες ανισοτητες η εξουσιες στην κοινωνιας τους (μια πολυ περισσοτερη ισοτητα απο την αμεση δημοκρατια)

7) Δεν χρησιμοποουν χρηματα εντος του ιδιου πολιτισμου αν και μπορει να υπαρχει εμποριο με μορφη χρηματων σε διαφορετικους πολιτισμους

8) Εχουν παραπολυ πιο αναπτυγμενη τεχνολογια, που περιλαμβανει την χρηση της ηλιακης ενεργειας που ειναι αποθηκευμενη στο πεδιο βαρυτητας (free energy). Δεν χρησιμοποιουν πυρηνικη ενεργεια. Η τεχνολογια  αυτη τους επιτρεπει οχι μονο μεταφορες με τεχνολογια ιπταμενων δισκων αλλα και με τις πυλες συχνοτητων που ειναι σχεδον στιγμιαια μεταφορα.

9) Ο ιδιος  πολιτισμος  τους ειναι συνηθως σε 2,3, η και 4 διαδοχικες συχνοτητες πραγματικοτητας περα απο την ορατη και σε περισσοτερους απο ενα αντιστοιχους πλανητες. 

10) Εχουν πολυ αναπτυγμενη την αξια της αγαπης και της πνευματικοτητας. Δεν εχουν θρησκειες, αλλα υπαρξεις απο ανωτερες συχνοτητες πραγματικοτητας που θα αντιληφθουν και που αυτες οι υπαρξεις μπορει να ειναι πιο εξελιγμενες στις συχνοτητες πραγματικοτητας  απο αυτους, τις σεβονται.