Thursday, March 12, 2015

2. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΑΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΜΒΙΑΣ ΖΩΗΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΑΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΜΒΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ .

1 ) Η ζωή και οι πολιτισμοί υπάρχουν και αλλού , σε άλλους πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων των γαλαξιών , όπως υπάρχει στη γη στην γνωστή ορατη πραγματικότητας . Αλλά υπάρχουν επίσης και σε υψηλότερες συχνότητες ή στρώματα υλικης πραγματικότητας , τόσο στο ηλιακό μας σύστημα ( π.χ. σε υψηλότερη συχνότητα την 3η ( η 2η αιθερική ) σε αόρατο (αιθερικο) δορυφόρο του πλανήτη Δία ), καθώς και σε άλλα ηλιακά συστήματα. Κάθε ζωντανός πλανήτης μπορεί να κρατήσει ως τονική συχνότητα , μία μόνο συχνότητα . Υπάρχουν 4 χημικοί τύποι από ζωντανές βιόσφαιρες πλανητών στους γαλαξίες ( στην 1ο συχνότητα ορατή φυσική μας πραγματικότητα ) . 
1 ) Του Η2 υδρογόνου , η πιο διαδεδομένη 
2 ) Της αμμωνίας ΝΗ3 
3 ) Του μεθανίου CH4 
4 ) Του οξυγόνου O2 , η πιο σπάνια και περίπλοκη .

Οι περισσότεροι από τις ζωντανές βιόσφαιρες , με τα φυτά και τα ζώα τους , έχουν μεταφυτευτεί από άλλα προηγούμενες βιόσφαιρας . Π.χ. της γης , με τα φυτα και τα ζωα της έχει μεταφυτευτεί από άλλες βιόσφαιρες οξυγόνου. Πιστεύεται ότι οι Ιδρυτές η Αρχικοί Δημιουργοί ( ένας πολιτισμός ή ομάδα υπάρξεων ) ήταν ο πρώτος που δημιούργησε ζωντανές βιόσφαιρες , και τώρα πλέον έχουν αποσυρθεί σε υψηλότερες συχνότητες και σφαίρες της πραγματικότητας .
2 ) Οι ευφυείς πολιτισμοί στην περιοχή των γαλαξιών κάνουν συμμαχίες και ομάδες σύμφωνα με τις κοινές αξίες , την εξουσία , την καταγωγή τους από DNA , κλπ.
2.3 ) Ο γήινος ανθρωπινός πολιτισμός ως DNA ( που ονομάζονται από εμάς Homo Sapiens - ) δεν είναι ένα είδος ανθρωποειδών που εξελίχθητε από το μηδέν στην γη, αλλά άρχισαν να έρχονται στη γη ως ήδη πολιτισμένοι αποικιοκράτες ή πρόσφυγες από άλλα ηλιακά συστήματα του γαλαξία . Αυτό μπορεί να είχε συμβεί ακόμη και μέχρι 50 εκατομμύρια χρόνια πριν , αλλά είναι πιο εύκολα αποδείξιμο γεγονός , (όπως αναφέρεται από άλλους γαλαξιακούς πολιτισμούς), πως αυτό έχει συμβεί τουλάχιστον 700.000 χρόνια πριν στην γη .
2.4 ) Δεν είναι η πρώτη φορά ( ως καταγωγή DNA) που έχουμε εξελιχτεί στην γη στο σημερινό επίπεδο του πολιτισμού μας . Ήμασταν πιο προηγμένοι στο παρελθόν σε αυτόν τον πλανήτη . Π.χ. οι ιστορίες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδος που καταστράφηκαν αντίστοιχα το 31 και 27 χιλιάδες χρόνια π.Χ. .
2.5 ) , Με τη δημιουργία του νέου 10ου συχνότητας κοσμικο στρώμα φυσικής υλικής πραγματικοτητας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 , έγινε ευρέως γνωστό μεταξύ των πολιτισμών των γαλαξιών , ότι όλη η ζωή των πλανητικών πολιτισμών στη γνωστή ορατή 1η συχνότητα υλικής πραγματικότητας ( όπως π.χ. της γης ) , τελικά θα κάνει " άλμα " στη συχνότητα και θα εξελίχθη στην 2η συχνότητα υλικής πραγματικότητας ( 1η αιθερική ) , και αυτό θα γίνει (όχι ταυτόχρονα) για όλους τους πλανητικός πολιτισμούς που φιλοξενούν συνείδηση ανα τους γαλαξιες . Η φυσική υλική πραγματικότητα 1ης συχνότητα (η γνωστή ορατή),σε όλους τους γαλαξίες δεν θα εξυπηρετεί πλέον την φιλοξενία συνείδησης. Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό είναι άγνωστο και μπορεί να είναι πολύ βαθειά στο μέλλον η μπορεί και όχι πολύ βαθειά στο μέλλον. Ως εκ τούτου , όπως αυτό , επίσης , θα είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πλανητικό κόσμος μας θα εξελιχθεί , είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζουμε περισσότερα για τη ζωή των πολιτισμών σε υψηλότερες συχνότητες . Π.χ. αναφέρεται ότι τα ανθρώπινα όντα στην 3η συχνότητα (2η αιθερικη) στους διάφορους πλανητικού κόσμους , δεν χρειάζεται πλέον να σκωτωσουν για να τραφούν απο άλλες μορφές ζωής , αλλά να παίρνουν την ενέργειά τους από τον ήλιο τους . Και , επίσης, αναφέρεται ότι ήδη ο πλανήτης Δίας , που τον γνωρίζουμε ως πλανήτης στην 1η συχνότητας ορατή υλική πραγματικότητα , είναι ένα μπλε ήλιος , στην 3ο συχνότητα (2η αιθερική ) υλική πραγματικότητα , και έχει (αιθερικο αόρατο) δορυφόρο , με εξελιγμένο πολιτισμό (αιθερικων) ανθρώπων .
(για τις πληροφορίες αυτές βλ. http://galacticlife.blogspot.gr/2014/02/6-paragraphs-22-23-there-are-4-types-of.html )

ΩΜΟΦΥΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ (ΑΙΘΕΡΟΦΑΓΙΑ ?)
Τα ζωντανα φυτα , εκτος απο το σωμα τους απο τα χημικα στοιχεια, που αποτελουνται απο πρωτονια-ηλεκτρονια-οΥδετερονια, εχουν και ενα δευτερο παραλληλο σωμα, απο αιθερα (ΔΕΝ εχει σχεση με το αναισθητικο χημικο αιθερα) που και αυτο ειναι ζωντανο και ρεει ενεργεια σε δομες αντιστοιχες του χημικου σωματος του κλπ Στην 10-ετια του 80 το Scientific American ειχε δημοσιευση ενα αρθρο και μια φωτοφραφια, ενος φυλλου δενδρου, που ηταν κομμενο στη μεση, αλλα με κιρλιανη (Kirlian) φωτογραφια, ειχαν φωτογραφηση το αιθερικο του παραλληλο, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ του , οπου μπορουσε να δει καποιος το παραλληλα των τριχοειδων αγγειων του φυλλου, κλπ. Αυτο το αιθερικο παραλληλο κρατα για λιγο μονο και διαλυεται και χανεται στο περιβαλλον οταν το φυτο επεξεργαστει η ψηθει κλπ 
Εδω ειναι και  σχετικες φωτοφραφιες. Δεν ειναι αυτες που εχω υποψη μου αλλα παρομοιες. Στην πρωτη το μισο φυλο ειναι κομμενο Αλλα το αιθερικο του σωμα ακομα υπαρχει
Βλεπε φωτο πιο κατω
Αλλα τι ειναι ο αιθερας ? Τον γνωριζουμε στην φυσικη οταν ειναι φορτισμενος, ως ηλεκτραμγνητικο πεδιο (τα κυμματα του κινητου τηλ. ειναι κυμματα φορτισμενου αιθερα) και στην ουδετερη κατασταση του τον γνωριζουμε ως μεσο διαδοσης και δημιουργια των βαρυτικων αλληλεπιδρασεων. Υποθετουμε πως και ο αιθερας δημιουργειται απο τριων εδων μονιμα σωματοδια (αιθερονια) , θετικα , αρνητικα και ουδετερα. Αλλα τοσο μικρα (10^36 ισως φορες μικροτερα του ηλεκτρονιου) που η κβαντικη φυσικη δεν μπορει να τα ανιχνευση. Και ομως σως μπορουν να φτιαξουν ενα νεο αιθερικο περιοδικο συστημα αιθερικων χημικων στοιχειων.
Περισσοτερα για την φυσικη του αιθερα εδω 

http://thenewuniversalattraction.blogspot.gr/2012/04/1-12-new-laws-of-millenium-physics.html

Φυσικα και τα ζωα και ο ανθρωπος εχουν παραλληλο ζωντανο αιθερικο σωμα.
Οταν λοιπον τρωμε τα ωμα λαχανικα και φρουτα, τρωμε και το αιθερικο τους σωμα, το οποιο εχει πολυτιμα αιθερικα συστατικα για το μοριακο μας και το αιθερικο μας σωμα.
Αυτο δεν συμβαινει οταν τρωμε επεξεργασμενες και ψημενες τροφες.
Απο αυτο καταλαβαινουμε γιατι η ωμογαφια ειναι τοσο δραστικα πιο ωφελιμη και υγεινη διατροφη σε σχεση με τις αλλες.